Evenementen

Wanneer evenementen worden georganiseerd, kan het nodig zijn om een aantal EHBO’ers paraat te hebben staan. Dit heeft met name te maken met de aard van het evenement en het aantal deelnemers. Hierbij dient rekening te worden gehouden met minimaal 2 EHBO’ers per uur per inzet. De kosten die hieraan verbonden zijn kunt u terugvinden in onze prijslijst. Indien er een evenement gaat plaatsvinden in of rondom Woensel-Noord, kan de organisatie van het evenement een aanvraag doen voor een inzet door EHBO Woensel-Noord. Onze leden wordt gevraagd om zich vrijwillig in te zetten als EHBO’er bij deze evenementen. Op dit moment hebben we een aantal vaste evenementen op de kalender staan, zoals de zwerfafvalactie, sportdagen van basisschool de Boschuil, Nationale Buitenspeeldag en het Familiespektakel. Wilt u ook EHBO bij uw evenement? Vul dan het inschrijfformulier in. Mocht uw evenement niet in of rondom Woensel-Noord plaatsvinden en wilt u wel gebruik maken van onze expertise? Neem dan contact op met het secretariaat voor de mogelijkheden.

21150296_1788152157880323_7138055573788274601_n
WhatsApp Image 2023-02-25 at 17.58.31

Jong Oranje Talentendag vv Acht - Februari 2023

Op 23 en 24 februari spelen van 10:30 tot 14:30 uur ruim 200 deelnemers een onderling voetbaltoernooi. Daarbij draait het om plezier maken, nieuwe vriendschappen sluiten en talent ontwikkelen.

EHBO verenging Woensel-Noord mocht erbij zijn om eventuele EHBO incidenten te behandelen en begleiden. Dit jaar waren er geen incidenten!

Kindercarnaval Blixembosch - Februari 2023

Gertjan en Jacqueline,
Bedankt voor jullie inzet. Ik was erbij en het was een gezellig feest.
Gertjan, uit wat je vertelde waren er geen bijzonderdere letsel,  enkele pleisters en iemand die op zijn knie was gevallen,  snee in een wang van een kind die jullie naar de huisartsenpost hebt gestuurd.
Helaas heb ik door de drukte die dag vergeten een foto van jullie te maken.
Deze is van enkele jaren terug voor hetzelfde event met dezelfde personen 🙂
Met vriendelijke groet,
Annemarie van de Ven-Blonk
Secretaris EHBO-vereniging Woensel-Noord
EHBO Carnaval
Frisbee toernooi 2022

Frisbee toernooi - November 2022

140 frisbeers spelen een 2-daags indoor frisbee toernooi in de sporthallen van het Studenten Sportcentrum Eindhoven. Met onze EHBO vrijwillegers zorgen we ervoor dat blaren, schaafwonden, enz goed worden behandeld en dat we paraat staan voor serieuzere ongelukken. Gelukkig was het dit weekeinde niet nodig.

Jonghe Honden Toernooi - November 2022

Jonghe Honden en Puppies zijn eerstejaars rugbyers bij NSRB-lidverenigingen. Jaarlijks spelen zij tegen andere studenclubs in de Jonghe Honden-, en Puppy competitie. Tweemaal per jaar wordt het Honden toernooi georganiseerd door een van de NSRB-lidverenigingen.

Dit jaar was het in Eindhoven en de EHBO-vereniging Woensel-Noord mocht er bij zijn.

Rugby
Sportdag Boschuil - Oktober 2022

Sportdag Boschuil - Oktober 2022

De basisschool de Boschuil organiseert ieder jaar een sportdag.
De groepen 3 tot 5 en 6 tot 8 hadden een sportdag buiten Op Noord.
Er werden de kinderen diverse sporten aangeboden, oa korfbal, hockey,  springkussen , boogschieten, hardlopen,  spelletjes.
Onze EHBO-ers waren daar aanwezig om wondjes te verbinden,  opgelopen kneuzingen te behandelen, en adviezen te geven.

Familiespektakel Blixembosch - September 2022

3 dagen lang aanwezig bij het Familiespektakel Blixembosch – September 2022. Wat een enorm leuk event en voor de EHBO-verenging Woensel-Noord natuurlijk een speciale aandacht voor de zeskamp.

Familiespektakel Blixembosch - September 2022